veckans bullar

Trots den extra jästskjutsen tycker jag att mitt bröd på sista tiden blivit något stabbigt, så jag prövade en ny taktik. Den här gången hade jag i sådär 3 dl mindre mjöl. Degen blev förstås lös, men jäste snällt upp. Glömde ta en bild förrän jag arbetat ihop den, så den är inte så fluffig här:

men det syns att den är ganska blöt. Det var bara att börja dela och lägga bitarna på plåt



Det kanske inte framgår riktigt av bilden men det var SJUKT kladdigt! Bitarna hamnade till slut på plats i alla fall.

De kanske inte såg mycket ut för världen efter jäsning, inga höjdare direkt!


och inte så väldigt bulliga efter gräddningen heller


men goda blev dom, och ganska porösa! Perfekta utflyktsbullar till frukost!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0